Nieuwe fotos

11 maart 2013 - Beijing, China

Volgers, er staan weer nieuwe fotos op . helaas komen we nu niet verder. Zijn net terug van de chinese muur en verboden stad. Moeten binnen een kwartier weer aan boord zijn. Hopelijk Overmorgen in Shanghai meer.

Groeten,

Juul en Koos

1. Riny & Ad:
    11 maart 2013
    Wij zijn vorige week ook bij de Chinees geweest, zonder verrekijker. Koos was het op die foto nou hoog of laag water? Riny ligt met een flinke griep( Dus niet met mij) in bed, op haar leeftijd is ze nog een snotneus!
    Maakt er beiden een ontspannen dag van, onze complimenten met jullie doorzettingsvermogen en zien je beiden weer graag je anker hier naast uitgooien. Groetjes je nogver weg zittende en ligende buurtjes.
  2. Gerard en Tineke:
    Dag Juul en Koos,
    Wat een mooie fotoos , krijgen zo een beetje idee , wat jullie allemaal zien. Vooral die natuurfotoos vindt ik er mooi.
    Blijf maar wel een beetje uit de buurt van die koreaantjes , want die hebben een beetje mot met elkaar.
    groeten van ons
  3. Wim en Ton:
    11 maart 2013
    Prachtige foto's. Kijken uit naar de rest. Pas goed op daar in China. Het zijn rare Chinezen, die Chinezen. Veel plezier en Chinees voorzichtig. Hebben wij vandaag ook gedaan. Hebben maar niet gevraagd hoe dat zit met dat WCpapier. Jullie lopen daar zeker met een grote tas met rollen rond.
  4. Monique:
    12 maart 2013
    Ik zou eigenlijk op iedere foto wel commentaar willen geven maar sluit mij aan bij de meerderheid : HELEMAAL GEWELDIG. Wachten weer op meer.
  5. Bep en Fred:
    12 maart 2013
    Op mijn gemak vandaag de mooie foto's bekeken.
    Ik ben benieuwd naar wat er nog komt.
    Nog heel veel reisplezier!!!!
    Veel groeten uit een ijskoud Spijkenisse.
  6. Bob:
    13 maart 2013
    Wat een geweldige avonturen/foto's weer.
    We zijn weer benieuwd naar de volgende serie.
    Hier heeft de winter weer bar en boos toegeslagen na een paar redelijke dagen....
  7. André Balogh:
    13 maart 2013
    Koos, dat baantje in Rome is is aan je neus voorbij gegaan, dus je kan weer rustig foto´s maken en op je dooie gemak het eerst volgende internet cafe zoeken, zodat wij weer kunnen genieten van de foto´s en verhalen